A Turista Érem Magyarország szervezet és Súr Község Önkormányzata szervezésében 2023. május 24-én került ünnepélyesen megnyitásra a Nemzetközi turisztika és turista érem kiállítás, amelynek fővédnökei Czunyiné dr. Bertalan Judit  az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos és Révész Máriusz a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára.

A kiállítás keretében több mint 30 turisztikai desztináció és közel 500 turista érem tekinthető meg. A kiállítással célunk a kiállító turisztikai vonzerők mellett – amelyek Csehországból, Szlovákiából és Magyarországról vannak – a turista érem és a hozzá kapcsolódó játék megismertetése. A kiállítás keretében 30 fajta turista érem megvásárolható, valamint a kiállító Stramberk település jellegzetes finomsága, a stramberki fülek édesség is (ez a kultúrház épületével szemközti pékségben kapható).

A kiállítás megtekinthető 2023. június 30-ig minden nap 9:00 – 16:00 óra közötti nyitvatartási időben (hétvégéken és ünnepnapokon is).

PLAKÁT